+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL PRAHA Liberec Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 57 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    88%
  • Wyposażenie

    81%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    77%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Ludmila Lešenarová

para, 15.11.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
90 %
  • Umístění hotelu, vstřícní personál,

  • Jedině co chceme vytknout managmentu hotelu je, že by jsme v dvoulůžkovém pokoji uvítali dvě židle, je tam jenom jedna a nějaký odkládací stolek na kufry...děkuji Lešenarová.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Huml

podróżujący w pojedynkę, 15.11.2017

Lety Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka

para, 19.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Krásná je secesní jídelna, nenahraditelné prostory, milý personál a dobrý výběr u snídaně. Škoda, že prostory restaurace nejsou v provozu i během dne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

rodzina ze starszym dzieckiem, 11.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
85 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jana

rodzina ze starszym dzieckiem, 4.6.2017

České Budějovice Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Kladný přístup ke psímu doprovodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.5.2017

Francie

  • Cena ogólna
92 %
  • Place is cool but bed was a little bad and I prefer a breakfast without buffet . I dont need all you propose . I stayed here two years ago and i prefered the breakfas two years ago

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Tomáš Čepera

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Hotel má krásnou atmosféru starých časů, má nádherný výhled z restaurace v 1. patře na Radnici a náměstí.

  • Pokoje mají tenké stěny, proto jde slyšet docela dost např. z chodby atd. Pokud se někdo vrací hlučně kolem 5 hodiny ráno na hotel, jste zaručeně vzhůru.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

para, 24.2.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krasny hotel, skvělá obsluha. Byli jsme velmi spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel

podróżujący w pojedynkę, 11.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Ve vybavení nám chyběla malá lednička.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana

para, 16.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Starý výtah

  • Malá koupelna, okna se nedají použít k větrání, jelikož pak máte pocit, že spíte uprostřed rušné křižovatky!!!!!!!!!!Bohužel na pokoji není větrák ani klimatizace!! Myslím,že odhlučnění je také velmi nekvalitní-slyšet sousedy vykonávající svou potřebu, bych opravdu vynechala: Za ubytování v tomto pokoji bych zaplatila max 300 na hlavu a ne dvojnásobek.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonim

para, 6.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno ok.

  • -------'

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.