+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL PRAHA Liberec Отзывы

рейтинг отеля

83%
Очень хороший

by 57 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    88%
  • Оборудование

    81%
  • Комфорт

    77%
  • Соотношение цена / качество

    77%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Ludmila Lešenarová

Пожилые пары, 15.11.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
90 %
  • Umístění hotelu, vstřícní personál,

  • Jedině co chceme vytknout managmentu hotelu je, že by jsme v dvoulůžkovém pokoji uvítali dvě židle, je tam jenom jedna a nějaký odkládací stolek na kufry...děkuji Lešenarová.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Huml

одинокий путешественник, 15.11.2017

Lety Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka

Пожилые пары, 19.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Krásná je secesní jídelna, nenahraditelné prostory, milý personál a dobrý výběr u snídaně. Škoda, že prostory restaurace nejsou v provozu i během dne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 30.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

Семья со взрослыми детьми, 11.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 24.6.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 8.6.2017

Čeština

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jana

Семья со взрослыми детьми, 4.6.2017

České Budějovice Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Kladný přístup ke psímu doprovodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 27.5.2017

Francie

  • Overall rating
92 %
  • Place is cool but bed was a little bad and I prefer a breakfast without buffet . I dont need all you propose . I stayed here two years ago and i prefered the breakfas two years ago

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Tomáš Čepera

одинокий путешественник, 12.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 12.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Hotel má krásnou atmosféru starých časů, má nádherný výhled z restaurace v 1. patře na Radnici a náměstí.

  • Pokoje mají tenké stěny, proto jde slyšet docela dost např. z chodby atd. Pokud se někdo vrací hlučně kolem 5 hodiny ráno na hotel, jste zaručeně vzhůru.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

Пожилые пары, 24.2.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 19.2.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krasny hotel, skvělá obsluha. Byli jsme velmi spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 19.11.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel

одинокий путешественник, 11.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 26.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 8.9.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Ve vybavení nám chyběla malá lednička.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 16.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana

Пожилые пары, 16.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Starý výtah

  • Malá koupelna, okna se nedají použít k větrání, jelikož pak máte pocit, že spíte uprostřed rušné křižovatky!!!!!!!!!!Bohužel na pokoji není větrák ani klimatizace!! Myslím,že odhlučnění je také velmi nekvalitní-slyšet sousedy vykonávající svou potřebu, bych opravdu vynechala: Za ubytování v tomto pokoji bych zaplatila max 300 na hlavu a ne dvojnásobek.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

Пожилые пары, 6.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechno ok.

  • -------'

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.