+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL PRAHA Liberec Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

by 57 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    81%
  • Komfort

    77%
  • Preis-leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Ludmila Lešenarová

Älteres Paar, 15.11.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Umístění hotelu, vstřícní personál,

  • Jedině co chceme vytknout managmentu hotelu je, že by jsme v dvoulůžkovém pokoji uvítali dvě židle, je tam jenom jedna a nějaký odkládací stolek na kufry...děkuji Lešenarová.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Huml

Einzelreisende, 15.11.2017

Lety Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka

Älteres Paar, 19.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Krásná je secesní jídelna, nenahraditelné prostory, milý personál a dobrý výběr u snídaně. Škoda, že prostory restaurace nejsou v provozu i během dne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 30.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela

Familie mit Kindern, 11.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 24.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
85 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jana

Familie mit Kindern, 4.6.2017

České Budějovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Kladný přístup ke psímu doprovodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 27.5.2017

Francie

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Place is cool but bed was a little bad and I prefer a breakfast without buffet . I dont need all you propose . I stayed here two years ago and i prefered the breakfas two years ago

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Tomáš Čepera

Einzelreisende, 12.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 12.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Hotel má krásnou atmosféru starých časů, má nádherný výhled z restaurace v 1. patře na Radnici a náměstí.

  • Pokoje mají tenké stěny, proto jde slyšet docela dost např. z chodby atd. Pokud se někdo vrací hlučně kolem 5 hodiny ráno na hotel, jste zaručeně vzhůru.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

Älteres Paar, 24.2.2017

Uherské Hradiště Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 19.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krasny hotel, skvělá obsluha. Byli jsme velmi spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 19.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel

Einzelreisende, 11.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Ve vybavení nám chyběla malá lednička.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 16.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Zuzana

Älteres Paar, 16.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Starý výtah

  • Malá koupelna, okna se nedají použít k větrání, jelikož pak máte pocit, že spíte uprostřed rušné křižovatky!!!!!!!!!!Bohužel na pokoji není větrák ani klimatizace!! Myslím,že odhlučnění je také velmi nekvalitní-slyšet sousedy vykonávající svou potřebu, bych opravdu vynechala: Za ubytování v tomto pokoji bych zaplatila max 300 na hlavu a ne dvojnásobek.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonymus

Älteres Paar, 6.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno ok.

  • -------'

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.